Odunpazarı’ndan yaşlı, hasta ve engelliler için “Evde Hasta ve Yaşlı Yıkama Hizmeti”

Odunpazarı Belediyesi, SOBE ve Koca Çınar Yaşam Merkezi’nden sonra yaşlılara yönelik çalışmalarına devam ediyor.  Odunpazarı Belediyesi, evden çıkamayacak durumda olan yaşlı, hasta ve engellilere yönelik ücretsiz hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Evde Hasta ve Yaşlı Yıkama Hizmeti ile ihtiyacı olan vatandaşların yüzü gülüyor.

Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Sağlık Odunpazarı ile Eviniz’de (SOBE) projesi ile ihtiyacı olan vatandaşa ücretsiz kişisel bakım hizmeti veriyordu. Odunpazarı Belediyesi SOBE ile gerçekleştirdiği ev temizliği, tırnak kesimi, saç ve sakal traşı gibi hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler artık Evde Hasta ve Yaşlı Yıkama Hizmeti de veriyor. Evde Hasta ve Yaşlı Yıkama Hizmetinden yaş ve cinsiyet ayrımı gözetmeksizin evden çıkamayacak durumda olan yaşlı, hasta ve engelli tüm vatandaşlar faydalanabiliyor.

Yaşlı, hasta ve engelli yakını olan vatandaşlar, Odunpazarı Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik çalışmalarından büyük mutluluk duyduklarını söyleyerek Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a teşekkür etti.

Yetkililer, evden çıkamayacak durumda olan vatandaşların 0551 955 07 32 ya da Odunpazarı Belediyesi Halk Masası’nın 444 26 00 nolu telefonunu arayarak bu hizmetten yararlanabileceklerini belirtti.

Editör: TE Bilişim