GDH MAKINA olarak verdiğimiz hizmetlerle siz değerli kullanıcılarımızın daha rahat bir çalışma ortamının oluşması için gayret ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarla birlikte aynı zamanda gelişen teknolojinin takibini yaparak gündemin gerisinde kalmadığımız gibi aynı zamanda üretimini yaptığımız Stick packaging machine gibi modellerin daha modernize bir şekilde hayatınızda yer almasını sağlıyoruz. Bu çalışmalarımız ışığında daha pratik ve hızlı bir üretim elde edebilmeniz için de oldukça aktif bir çalışma sahasına sahip olmanıza yardımcı oluyoruz. Makine sektöründe yaptığımız çalışmalarla lider firma olma potansiyelini elimizde bulundururken aynı zamanda geniş bir ürün yelpazesi oluşturarak sizlerin daha fazla seçenek arasından size en uygun olan ürünü seçebilmenize olanak sağlıyoruz.

Coffee packaging machine gibi gıda sektörüne kazandırdığımız ve kullanım açısından oldukça avantajlı makinelerin kullanımını sağlayarak sektörde hızlı bir üretim hacminin oluşmasını sağlamaktayız. GDH MAKINA olarak hem üretimini hem de satışını gerçekleştirdiğimiz birbirinden özel makinelerle siz değerli kullanıcılarımızın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yaparken bununla birlikte özel taleplerinizin de değerlendirilmesine imkan oluşturuyoruz. Genç ve dinamik kadromuz ve teknolojik gelişmelere açık vizyonumuz ile tüm makinelerin son derece kullanışlı olması için çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarımız içerisinde birçok farklı makinenin üretimini ve satışını yapıyoruz. Bu makineler arasında paketleme, ıslak mendil ve küp şeker makineleri başta olmak üzere birbirinden değişik hizmetler için kullanılacak olan ve farklı amaçlar için üretilmiş olan ürünlere sahip olmanız için yardımcı oluyoruz.

PAKETLEME MAKİNELERİ

Paketleme makineleri sayesinde işlerinizin büyük bir kısmını kolaylıkla halledebilirken aynı zamanda kendi üretimhanenizin de aktif bir şekilde çalışmasını sağlamış olacaksınız. Özellikle stik şeker paketleme makinesi gibi modellerin yanında birçok farklı modeli de inceleyebilirsiniz. Bazı ürünlerimizi şöyle sıralayabiliriz;

Paketleme Makinesi

  • Stik Paketleme Makinesi (Toz şeker, tuz)
  • Stick Kahve Paketleme Makinası (3ü1 Arada)
  • Stick Sıvı Paketleme Makinası
  • 4 Kenar Yapıştıran Dolum Makinası
  • Tam Otomatik Elek. Terazili Dolum Makinası
  • Yatay Toz Dolum Paketleme Makinası

Islak Mendil Makinesi

  • Islak (Kolonyalı) Mendil Makinesi

Küp Şeker Makinesi

  • Manuel Şeker Makinası

Son teknoloji ile üretimleri yapılan bu makineler sayesinde hızlı ve kesintisiz bir hizmet alma şansını elde ederken aynı zamanda birçok avantajın da elde edilmesi için çalışmalar yapılacaktır. Aynı zamanda GDH MAKINA olarak satın aldığınız makinelerin montajını yaparak belirli periyotlar dâhilinde servis ve bakımlarını da gerçekleştiriyoruz. Bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan üretim yapmaya devam edebileceksiniz. Aynı zamanda herhangi bir problem karşısında gerekli olan yedek parça ihtiyaçlarınızı da firmamız karşılamaktadır. Üretim aşamasından son adım olan satış aşamasına kadar firma olarak her zaman sizlerin yanında olduğumuz için en ufak sorunlarda dahi ortaya olumsuz bir durumun çıkmaması adına adımlar atıyoruz. Bu sayede gerekli çalışmaları yaparak sorunsuz bir üretim yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim