Eskişehir Odunpazarı Belediyesi tarafından hazırlanan iftar programları, Gökmeydan Mahallesinde düzenlenen iftar programı ile devam etti.

Odunpazarı Belediyesi; Erenköy, Tarihi Odunpazarı Bölgesi, Ihlamurkent, Çankaya ve Yenikent’te gerçekleştirdiği iftar programlarının ardından Gökmeydan Mahallesinde iftar programı düzenledi. Gökmeydan Spor Komleksi Ön Sokak’ta gerçekleştirilen iftar programına, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, CHP Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Yeşildal, CHP Eskişehir Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demirbilek, Odunpazarı Belediyesi başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Gökmeydan Mahallesinde gerçekleşen ve yaklaşık 6 bin kişinin katıldığı iftar programında oruçlarını açan vatandaşlar, dileklerini ve sıkıntılarını birebir Başkan Kurt’a iletme fırsatı yakaladı. Vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Başkan Kurt; vatandaşların dilek, şikâyet ve isteklerini dinledi. İftar yemeği sonrasında Odunpazarı Tiyatro Müdürlüğüne bağlı tiyatrocular, Hacivat- Karagöz ile orta oyunu gösterisi yaptı.

Odunpazarı Belediyesi Ramazan etkinlikleri, mahallelerde verilecek iftar yemekleri ile devam edecek.

Editör: TE Bilişim