Haber Erdoğan Ekiner
 Gündoğdu Mahallesi’nde parklarda oyun-spor aleti, bazı parklarda ise yeşil alan eksik..

Gündoğdu Mahallesi’nde vatandaşlar ve mahalle muhtar Sevgi Doğan, mevcut parklarda çalışma yapılmasını istiyor.. Parklarda oyun ve spor aletlerin yetersiz olduğunu ve bir-iki oyun parkında ise yeşil alanın yetersiz olduğunu belirten vatandaşların yanı sıra, Gündoğdu Muhtarı Sevgi Doğan da özellikle cadde, sokak kenarlarındaki parklara çocuklar için demir korkuluk yapılmasını, parklara ek oyun ve spor aletleri konulmasını talep ediyer. Muhtar Sevgi Doğan, “Parklarda yeterince oyun aleti yok. Mahallemizde spor alanı, spor tesisleri de yok. Bazı parkların yeniden düzenlenmesi, bakımdan geçirilmesi gerekli. Mahallemizde spor alanları oluşturumalı." dedi.

Gündoğdu Mahallesi’nin doğusundaki eski giriş noktası dışında, mahalle çok sayıda parka sahip ama parkların eksiklikleri olduğu göze çarpıyor. Mahallede spor alanları ise bulunmuyor.. Mahallenin eski girişinde yeşil alan olarak amaçlanmış yer ise otlarla kaplı..

Gündoğdu Mahallesi'nde buradan sonradan Çevre Yolu geçmesi nedeniyle ulaşım da sorunlu bir nitelik taşıyor.. Yapılan altgeçiti ise sık sık su basıyor. Mahalleli eski giriş noktasına köprü yapılmasını da telep ediyor..

Editör: TE Bilişim