Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanlığı görevine seçilen Ali Ulu ve yönetimi, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul ile Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanlığı görevine seçilen Ali Ulu, yönetimiyle birlikte Başkan Büyükerşen’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükerşen, Ali Ulu ve yönetimine başarılar diledi. Büyükerşen “Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı alevi yurttaşlarımızın sorunlarını çözmek ve ihtiyaçlarını karşılamak için çalışan Türkiye çapında örgütlü bir vakıf. Türkiye’de demokrasinin, barışın, eşitliğin, laikliğin ve özgürlüklerin geliştirilmesine önemli katkılar sunan Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı’nın Eskişehir’de gerçekleştirdiği genel kurulda da göreve Sevgili Ali Ulu seçildi. Ben hem kendisini hem de yönetimini kutluyor, gerçekleştirecekleri çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Büyükerşen’in Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı ile her zaman gönül bağı olduğunu ifade eden Ali Ulu ise 1999’dan beri Yılmaz Büyükerşen’in hayata geçirdiği projeler sayesinde gurur duydukları bir kentte yaşadıklarının altını çizdi.

Ziyaret hep birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim