Eskişehir Tepebaşı Belediyesi personeli Sarıcakaya Belediyesi Atılgan Aqua Park Eğlence Terapi Merkezinde bir araya gelerek moral pikniği düzenledi. Belediye çalışanları ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen yaz buluşmasında davetliler gönüllerince eğlenebilmenin mutluluğunu yaşadı.

Sarıcakaya, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi personeli ve ailelerini Atılgan Aqua Park Eğlence ve Terapi Merkezinde ağırladı. Personelin yaz ayı buluşması kapsamında düzenlenen pikniğe Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’da katıldı. Davetliler aileleriyle birlikte Sarıcakaya’nın doğal güzelliklerinin yansıra Atılgan Aqua Park Eğlence Terapi Merkezinde havuzunun keyfini doyasıya çıkarttı. Çocuklar kendileri için kurulan şişme oyun parkurlarını biran boş bırakmadı. Tüm davetlilerle yakından ilgilenen Ataç, “Fedakar ve çalışkan belediye personelimiz ve değerli aileleri ile yaz buluşmasında bir araya geldik. Tepebaşı artık büyük bir aile haline geldi. Pek çok öncü ve örnek projeye imza atmamızda arkadaşlarımızın büyük emeği var” dedi.

Pikniğe katılanlarda Sarıcakayalıların misafirperliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken Başkan Ataç’a kendileri adına düzenlenen anlamlı günden dolayı teşekkürlerini iletti. 

                                                                         

Editör: TE Bilişim