Yeşillik Cafe sahibi Fatih Yeşillik ve Gülcan Çalış organizasyonunda 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltıda kadınlar güzel bir vakit geçirdi.

Organizasyonu düzenleyen Gülcan Çalış, “Bugünü kadınlar olarak bize özel olarak sunulmuş bir gün düşünmüyoruz. Her gün bizimdir. Her gün kadınlarımızındır. Her şeyin başında kadınlar gelir. Kadınlar olmanda hiçbir şey olmaz. O yüzden kadınlarımızla birlikte mutlu bir beraberlik yaşadık. Birlikte kahvaltı ettik. Bize bu imkanı sunan Fatih kardeşime çok teşekkür ederim.  Bu mutluluğu bize yaşattığı için” dedi.  Çalış ayrıca,  “Kadınlarımızı ağırlamak istedik. Kendi emekleriyle para kazanmaya çalışan, mikro kredilerle iş yapan arkadaşlarımız burada. Mutlu bir gün yaşadık. Bunların devamı gelecek inşallah. Fatih kardeşim ile birlikte bu güzellikleri yaşatacağız” diye konuştu.

Kadınlar bizim baş tacımız diyen Yeşillik Cafe sahibi Fatih Yeşillik, “Biz Yeşillik Cafe olarak zaman zaman bu tür organizasyonlara imza atıyoruz. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü olarak bir etkinlik yapmak istedik. Gülcan ablamızın katkılarıyla bir kahvaltı düzenledik. Kadınlar özeldir, kadınlarımızın hepsi güzeldir. Tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum” şeklinde konuştu.  

Editör: TE Bilişim