Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca’nın oğlu Ümit Karaca ve Elif Aydoğan, bir ömür boyu mutluluğa ‘Evet’ diyerek hayatlarını birleştirdi.

Mavi Ada Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğüne, Vali Özdemir Çakacak ve eşi Kevser Çakacak, CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, EOSB Başkanı Nadir Küpeli, İYİ Parti Milletvekili Adayı İbrahim Sayın, diğer illerden gelen gazeteciler cemiyeti başkanları, basın mensupları, iş ve siyaset dünyasından isimler ile yakınları ve sevenleri katıldı.

NİKAHI BAŞKAN KURT KIYDI

Karaca ve Aydoğan’ın nikahını Başkan Kazım Kurt kıyarken, Karaca’nın nikah şahitliğini Vali Özdemir Çakacak ve ASGD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan yaptı. Düğünün sürprizi ise Mithat Körler oldu. Körler sahneye çıkarak çok sevilen ve yaz boyunca düğünlerin vazgeçilmez parçası olan ‘Bir Ömür Benimle Ol’ şarkısını seslendirerek, davetlilere keyifli dakikalar yaşattı. Görkemli bir düğün töreni ile dünya evine giren Ümit Karaca ve Elif Aydoğan’a biz de bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Editör: TE Bilişim