Odunpazarı Kent Konseyi, Freyja ve Korunmaya Muhtaç Kız Çocukları Derneği işbirliği Madame Tadia Otel ev sahipliğinde ‘Keçe ve Deri Minik Kalpler İçin Atıyor’ etkinliği düzenledi. Etkinlikte sağlanan gelir Korunmaya Muhtaç Kız Çocukları Derneği’ne bağışlandı.

Odunpazarı Kent Konseyi, Freyja ve Korunmaya Muhtaç Kız Çocukları Derneği işbirliği ile Madame Tadia Otelde ‘Keçe ve Deri Minik Kalpler İçin Atıyor’ etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında açılan stantlarda keçe ve deriden yapılan telefon, ıpad kılıfı gibi ürünler satılarak elde edilen gelir Korunmaya Muhtaç Kız Çocukları Derneği’ne bağışlandı. Yoğun katılımın olduğu etkinliğin açılışında konuşan Odunpazarı Kent Konseyi Genel Sekreteri Nilüfer Kurumehmetoğlu böylesi bir etkinlikte yer aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

İYİLİK YAP İYİLİK BULSUN

Daha sonra söz alan Freyja Consept sahibi Busena Çelik Zümbül,  Freyja markası hakkında bilgi vererek, ‘Freyja İskandinav mitolojisinde kadın tanrıcayı temsil ediyor.  Anlamı da bereket, bolluk ve aşk tanrıcası olarak geçiyor. Bu nedenle freyjayı seçtik. Resmedilirken de 2 kediyle resmediliyor. Kedi kadının asaletini simgeliyor’ dedi. Amaçlarından bahseden Zümbül, ‘Amacımız sosyal içerikli marka algısı yaratmak. Ulusal bazda 3 projeyi destekliyoruz. İyilik yap iyilik olsun diyoruz. Bu nedenle Korunmaya Muhtaç Kız Çocukları Derneği ile Odunpazarı Kent Konseyi desteğiyle lansmanla taçlandıralım istedik. Buradan elde edilecek olan gelir kız çocukların korunmasına için derneğimize bağışlanacak’ diye konuştu.

KIZ ÇOCUKLARIMIZI YAŞAMA HAZIRLIYORUZ

Korunmaya Muhtaç Kız Çocukları Derneği Başkanı Gülden Karaoğlanlı ise, böylesi bir etkinlik için teşekkürlerini sunarak ‘Derneğimiz 0-6 yaş ve kız çocuklarımızla büyük bir aileyiz. Onlar bizim çocuklarımız onlar için önce çocuk diyoruz. Çocuklarımızın yüzlerinde en ufak bir gülücük minik kalplerinde yer alabiliyorsak, sevgiyi paylaşabiliyorsak, benim ve dernek üyelerim için en büyük mutluluk budur. Amacımız kız çocuklarımızı toplumuzun her kesiminde kendi ayakları üzerinde duran nitelikli bir yaşam hazırlayıp bunun yanında maddi ve manevi sosyal yoksunluklarını gidererek sağlam karakterli bireyler oluşturmak. Yapmış olduğunuz katkılardan dolayı derneğim adına teşekkür ederim’ şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından etkinlik kokteyl ve dans gösteriyle devam etti. Etkinlikte ayrıca Odunpazarı Kent Konseyi  tarafından açılan stantta termik santrale hayır için katılımcılardan imza alındı. 

Editör: TE Bilişim