Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası’na üye olan ekipler, 20 Haziran Perşembe günü İstanbul Fuar Merkezinde 15. Uluslararası 2019 Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarında Eskişehir’i 2019 yeni saç modelleriyle bay ve bayan şov ekipleri ile temsil edecek.

Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara , Fuarda öncelikli olarak erkek şov ekibimiz kesim ve tarama modelleriyle ve ardından bayan şov ekibimiz fantezi ve salon topuz saç modelleriyle şovlarını yapacaklardır” dedi.

Bu organizasyonda Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara, Başkan Vekili Hasan Özkar, Bayan Kuaförü şov grubu Gürkan Bayraktar koordinatörlüğünde Burcu Tutgun, Kıymet Mermer, Kazım Özcan, Nihan Keskin,Gonca Özkan, Sevdanur Abbasoğlu ve manken arkadaşlarla şovlarını gerçekleştirecekleri vurgulandı.

Erkek Berberi şov grubu Tuncay Gitgör koordinatörlüğünde Aykut Kızılçay,Metin Şendikçi,Ömer Burak Kurt,Serdar Eski,Selahattin Demir,Yener Sağ,Engin Şenel, Suat Uçar,Hüseyin Güçlü ve manken arkadaşlarıyla şovlarını gerçekleştireceklerdir.

Editör: TE Bilişim