Conferderation Mondiale Coifferure (CMC) ve Es Kuaförler Derneği Başkanı Mustafa Ceylan, Türkiye’yi temsilen ekibi ile birlikte Bulgaristan’ın Sofya kentinde National Association Of Hairdressers  kapsamında yapılacak olan bir dizi etkinliğe katılacak.

Eskişehir’den Türkan-Mustafa Ceylan; Cumak Karamahmutoğlu(Hatay); Yusuf Solak (Ankara); Ferdi deren (Manisa); Serkan Aydoğmuş(İzmir); Baykan Savaş, Yasin Küçüközer, Adem Yılmaz İstanbul'dan katılacak.

Kuaförler, 2 gün sürecek festivalde saç yarışmaları, makyaj, renklendirme, gelin saçı, topuz gibi dallarda yarışacaklar. Erkek kuaförler de renklendirme, kesim dallarında yarışacak.

Festivale Eskişehir’den alanında usta kuaförlerle birlikte katılmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen CMC Türkiye Başkanı Mustafa Ceylan, önceki yılllarda da dünyanın çeşitli yerlerinde yarışma ve şovlara katıldıklarını; güzel derecelerle yurda döndüklerini  söyledi.

Mustafa Ceylan, Sofya'daki festivalde kuaför arkadaşların mesleki kariyerlerinde yeni bir başarı ekleyeceklerini ve güçlü bir ekip olduklarını da dile getirdi.

Bu şova katılacak kuaförler, Sofya yolculuğu öncesinde Eskişehir’de Salon De Coiffeure’de buluşup prova yaparak festivale hazırlık yaptı.

Editör: TE Bilişim