20-23 Şubat 2020  tarihlerinde ETO-TÜYAP Fuar Merkezi’nde yapılacak  olan fuarda Eskişehirli kuaförler şova hazırlanıyor.

Eskişehir Berberler Kuaförler Güzellik ve Dövmecilik Salonu İşletmeleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak katılım sağlayacağı, 20-23 Şubat 2020 tarihlerinde gerçekleşecek olan Eskişehir 2. Ev'leniyoruz, Eskişehir 2. Dekorasyon ve Eskişehir 2. Kozmetik ve Kişisel Bakım Fuarının 20 Şubat 2020 perşembe günü saat 12:00 de ETO-TÜYAP Fuar Merkezinde açılış programı yapılacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Eskişehir Berberler Kuaförler Güzellik ve Dövmecilik Salonu İşletmeleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Fethi Özkara, Eskişehir de ikinci kez yapılan Eskişehir 2. Ev’leniyoruz fuarında şov ekibimizle birlikte yer alacaklarını belirterek, “ Bay-bayan şov ekibimizle ilimizi ve meslektaşlarımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. 23.02.2020 pazar günü saat 14:50 - 15:40 saatleri arasında odamızın şov ekiplerinin sergileyeceği 2020 yılı trend damat ve gelin saç modelleriyle şov ekibimiz yer alacaktır.

Eskişehir’imiz de ikinci kez düzenlenecek fuarımıza tekrar katılmaktan ve şovumuzun gerçekleşecek olmasından dolayı çok memnun ve mutluyuz. Eskişehir halkından ve meslektaşlarımızdan çok yüksek bir katılım beklemekteyiz. TÜYAP fuarcılığına ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliğine desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Şovda çıkacak Eskişehir ekiplerinde yer alacak kişiler şunlar:

Kadın şov ekibi:

Kaptan-Hasan Güder

Gürkan Özkan, Kazım Özcan, Serdar Savaş, Sevde Nur Abbasoğlu, Kıymet Mermer, Gonca Özkan, Meltem Yabanat, Seher Artuç, Nurdan Ok Obruk, Nuran Öztürk Aydın,

Erkek Şov ekibi:

Kaptan-Ersin Yavaş, Şaban Uyanık, Ahmet Uğur Şehir, Yasin Ovalı, Selahattin Kutlu, Oğuzcan Yılmaz, Emre Timur, Harun Küçük, İskenter Şenel, Yakup Çekinkaya, Ali Fındık

Editör: TE Bilişim