Mahmudiye Belediyesi, ilçe pazar yerinde 2 bin 500 kişilik iftar yemeği düzenledi.        

İftar yemeğine Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan’ın yanı sıra Mahmudiye Kaymakamı Gökhan Dolaş, İlçe Jandarma Komutanı Tarkan Orta, Mahmudiye İlçe Müftüsü Erdoğan Aslantaş, CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar, CHP Mahmudiye İlçe Başkanı Ruhi Önen, AKP Mahmudiye İlçe Başkanı Mustafa Arslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe pazar yerinde gerçekleşen iftar programında yapılan dualarla oruçlarını açan vatandaşlar verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yemek esnasında ve sonrasında Başkan Gündoğan ile sohbet eden vatandaşlar, istek ve şikâyetlerini de ilettiler.

İftar yemeği öncesi bir konuşma yapan Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan; “Ramazan aylarında insanları yan yana getirmek, insanları kaynaştırmak ve ilçe halkının bir birini tanımasını sağlamak için bu etkinlikleri düzenliyoruz. Hem birbirimizi tanıma hem de birbirimizle dayanışma açısından önemli günler olduğunu düşünüyorum. Şehit haberlerinin olmadığı güzel günler temenni ediyorum. Ramazan ayı mutluluktur, beraberliktir, barıştır ve kardeşliktir. Ailelerinizle sevdiklerinizle bir ömür boyu yüzünüz gülerek, mutlu sofralar mutlu iftarlar, ramazanlar ve bayramlar temenni ediyorum. Hepinizin Ramazan ayınızı kutluyorum ve oruçlarınız kabul olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim