Kent merkezi ve kırsalda yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, mahalle muhtarlarından gelen talepleri de imkanlar ölçüsünde değerlendirmeye devam ediyor. Son olarak Sarıcakaya ilçesi İğdir Mahallesi'nden gelen talep ile ekipler mahalle mezarlığında yeni defin alanları açılarak, mezarlık yolunda bakım çalışması gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi kırsalda vatandaşların sorunlarını bir bir çözmeye devam ediyor. Muhtarlardan gelen talepler doğrultusunda imkanlar ölçüsünde sorunları çözmeye çalışan Büyükşehir Belediyesi, son olarak Sarıcakaya ilçesine bağlı İğdir Mahallesi'nde mezarlık içi bakım, onarım ve yenileme çalışması gerçekleştirdi. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri mahalle mezarlığında defin alanının yetersiz olması sebebiyle mahalle muhtarından gelen talep ile ekipler yeni defin alanları oluşturarak, mezarlık içi yolunda da bakım onarım çalışması gerçekleştirdi.

Çalışmaların kısa sürede tamamlandığını ifade eden mahalle sakinleri, çalışmalar dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim