Her yıl olduğu gibi bu senede gelenek bozulmadı. Şeker Mahallesi Muhtarı Canan ARI Kurban Bayramında 4 gün boyunca dur durak bilmedi ve geç saatlere kadar Kurban eti dağıtımlarına devam etti.

Kurban Bayramı öncesi Çocuklara Bayramlık ve oyuncak dağıtımı gerçekleştirerek çocukların sevincini paylaştı.

Deterjanı biten ev hanımlarına deterjan, gıda ihtiyacı olan mahalle sakinlerine gıda, ev kirası ve elektriğini ödeyemeyen mahalle sakinlerine nakdi yardımlarda bulundu.

Şeker Mahallesi Muhtarı Canan ARI yaptığı açıklamada; “Uzun yıllar Kızılay Kadın kolları Başkanlığı yaptım. Yıllardır paylaşmanın gururunu yaşıyorum. Şimdi ise Şeker Mahallesi Muhtarı olarak Hizmete devam ediyorum.

Bayram, kavuşmanın, kaynaşmanın ve kucaklaşmanın sıcacık tebliğidir. Bayram, kardeşliğin dostluğun ve yakınlığın hiç değişmeyen adresidir. Bayram, millet olmanın, bir olmanın birlik içinde yaşamanın, ihanet kuşatmasını yaracak dirayet ve direncin mübarek kaynağıdır. Bayram paylaşmanın mutluluğudur.Bu aşamada paylaşmanın asaletiylebana destek olan Aileme, Mahalle içi ve Mahalle dışı dostlarıma ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Editör: TE Bilişim