Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara, Eskişehir 2. Ev’leniyoruz Kozmetik fuarında sahnede olduklarını belirterek bay ve bayan şov ekibi ve mankenleri ile muhteşem bir şova imza attıklarını söyledi.

Şovlarında 2020 yılının trendi olan gelin ve damat saç modellerini sergilediklerini belirten Özkara, “ Şov bitiminde sahnede çocuk yaşta evliliklere de dikkat çekerek ülkemizin kanayan yarası olan çocuk evliliklerine dikkat çekmiş olduk. Emeklerinden ve başarılarından dolayı hem takım kaptanlarına hem de şov ekibimize teşekkür ederim. 2020 yılında şov ekibimize ikinci defa katılıp da böylesine muhteşem bir performans sergiledikleri için kardeşlerimi kutluyorum. Ekip kaptanlarına, yardımcılarına ve yönetim kurulumuza bizleri yalnız bırakmadıkları için ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Özkara, şov ekibinde bulunan ekibi tek tek tanıtarak başarıları nedeniyle kutladı.

Kadın şov ekibi kaptanı; Hasan Güder ve ekip arkadaşları Kazım Özcan, Seher Artuç, Sevdenur Abbasoğlu, Kıymet Mermer, Nuran Öztürk Aydın, Gonca Özkan, Meltem Yabanabat, Gürkan Özkan, Serdar Savaş, Nurdan Ok Obruk.

Erkek şov ekibi kaptanı; Ersin Yavaş ve ekip arkadaşları Şaban Uyanık, Ahmet Uğur Şehir, Yasin Ovalı, Selahattin Kutlu, Oğuzcan Yılmaz, Emre Timur, Harun Küçük, İskender Şenel, Yakup Çetinkaya, Ali Fındık.

Editör: TE Bilişim