Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, Başkan Yardımcısı Gökhan Çalışkan Yönetim Kurulu üyelerimizden Ahmet Sivri  ve Av. Oğuz Özdemir Kaymakamlar Kararnamesi ile Eskişehir İli Tepebaşı Kaymakamı olarak atanan ve göreve başlayan Tepebaşı Kaymakamı Sayın Ahmet Önal’ ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman, “İstanbul’ da beş yıl Vali Yardımcılığında bulunan, Havaalanlarından sorumlu olarak başarılı hizmetler gerçekleştiren, aynı başarılı ve özverili hizmetlerini şehrimizde de devam ettireceğinden emin olduğumuz Eskişehir İli Merkez Tepebaşı ilçemize Kaymakam olarak atanan Sayın Önal’ a hayırlı olsun ziyaretimizde, Şehrimiz ile ilgili iştişareler ettik, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Yakın ilgisine ve gösterdikleri misafirperverliği için Sayın Önal’ a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Tepebaşı Kaymakamı Ahmet Önal, “Eskişehir’ de görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu ve en iyi hizmeti verebilmek adına tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği içersinde çalışacaklarını söyledi. MÜSİAD heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Önal, MÜSİAD Eskişehir Başkanı Duman’ a ve Yönetimine teşekkürlerini iletip çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim