Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, Başkan Yardımcısı Gökhan Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden Hüsamettin Sarı, 31 Mart Yerel seçimlerinde Beylikova Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Özkan Alp’ i makamında ziyaret ettiler.

Başkan Alp’a hayırlı olsun dileklerini ilettiklerini belirten, MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, “Beylikova ilçesi, Eskişehir ve MÜSİAD ile ilgili konuları istişare ettik. İlçe Belediye Başkanı Alp’ in şimdiye kadar Beylikova’ yı örnek bir  İlçe haline getirerek kazandırdığı önemli projeler ve hizmetleri için teşekkür ederiz. Yakın ilgisinden dolayı da Başkan Alp’ e  teşekkür ederek, çalışmalarında başarıların devamını diliyorum”  dedi.

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp de, İlçede yapılan çalışmalar  hakkında bilgiler vererek  “Beylikova ilçesini en iyi yerlere getirmek için çalışmalara devam ediyoruz. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD Eskişehir Başkanı Duman’ a ve Yönetimine teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim