Sesiz Meleklerin sesi derneğinin sosyal sorumluluk projesi, nedeniyle Osmangazi Üniversitesi  Onkoloji Bölümünde tedavi görmekte olan, 17 çocuğa ziyaret edilerek hediyeler verildi.

Sessiz Meleklerin Sesi Derneği dernek başkanı Berrin Çakır, pijama iç çamaşırı , ev eğitimlerini hastane odalarında  sürdürmedikleri için, etkinlik ve zeka geliştirici  okuma kitaplarını hediye etmek için ziyarete gittiklerini belirterek, “Çocuklardan bir tanesi benden, Süpermen kıyafeti istedi, bir küçük kızımız Ata binmeyi çok istediğini söyledi ikisine de söz verdim en kısa zamanda , isteklerini gerçekleştirmek için” dedi.

Sessiz Meleklerin Sesi Derneği dernek başkanı Berrin Çakır, sosyal sorumluluk projesi için şunları söyledi:

“Bir gülüşleri  bin ömre bedel , Herşey çocuklar gülsün, ömürleri sürsün diye.

  ‘Allahın’ her günü hayırlıdır, yeterki bizler  ‘İnsanların’ hayatına dokunalım,

Bugün Osmangazi Üniversitesi Onkoloji Bölümünde tedavi görmekte olan, güzel çocuklarımızı bir nebze yüzlerinde tebessüm olabildikse ne mutlu bize.

Yardımları için bağış yapan herkesten Allah Razı olsun.

Sağlık Müdürüm hemşerim, Burçin Çakıroğlu Danacı Müdürüm, gerekli izinleri aldığı için çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsın güzel gönüllü hemşerim, Çocuk Onkoloji hemşiresi Ayşe Güler’e teşekkür ediyorum bize göstermiş olduğu ilgi alaka için.

Birazcık tuz etkisi yaratmalı insan birilerinin hayatına, hani yaraya basıp acı vereninden değil, yemeğe katılıp tat vereninden.”

Editör: TE Bilişim