Özdilek Alışveriş Merkezi 6. Yıl dönümünü kutlamaya hazırlanıyor. 24 Aralık 2011 tarihinde Eskişehir’de hizmet vermeye başlayan Özdilek, açıldığı günden bu yana eğlenceli etkinlikleri, kampanyaları ve ferah dizaynı ile Eskişehirlilerin yaşam alanı oldu.

6. yaşına özel müşterilerine keyifli ve eğlenceli birçok eğlence hazırlayan Özdilek AVM’de ilk olarak 9-10 Aralık tarihinde Ulvi Arı ile Konuşan Vücut etkinliği ile çocuklara pandomim gösterisi yapılacak. Çocuklarında pandomim sanatçısı olmayı öğreneceği etkinlikte çocuklar hem eğlenecek hem öğrenecek.

16-17 Aralık ve 23-24 Aralık tarihlerinde Çılgın Vikingler Özdilek AVM’de olacak. Eskişehir’e ilk defa gelecek olan Çılgın Vikingler etkinliğinde çocuklar Vikingler Köyü’nde Vikinglerin yaşamını öğrenecek. Görselliğin ve Showların çok olduğu etkinlikte çocuklar çok eğlenecek. 18-22 Aralık tarihlerinde ise Çılgın Vikingler Tiyatrosu’nda saat 16.00 ve 20.00 saatlerinde gerçekleşecek.

Tüm etkinliklerin ücretsiz gerçekleşeceği 6. Yıl dönümü etkinliklerinin yanı sıra büyük indirimlerin ve kampanyaların  olacağı Özdilek AVM’ye mutlaka uğramalısınız.

Editör: TE Bilişim