Haber: Erdoğan Ekiner

Eskişehir'de trafiğin tıkanmasında, araç sayısının çokluğu, tramvay ve diğer araçların yollarının kesişmesi gibi etkenlerin yanı sıra, park yasağı olan bazı caddelere çift sıra park yapılması ve bazı vatandaşların ek olarak bir sıra daha oluşturması da neden olabiliyor.

Halk otobüsü sürücüleri, Yunusemre ve Ziyapaşa caddelerinde çift sıra park ve otobüs duraklarına park edenlerden yakınırken, konuyu ilettikleri Büyükşehir Belediyesi'nden bir yetkilinin Yunusemre Caddesi'nde park yasağı bulunduğunu ve bunun Emniyet Müdürlüğü'nü, Trafik Şube Müdürlüğü'nü ilgilendirdiğini söylediklerini ifade etti.

 Yunusemre Caddesi ana caddelerden biri olmanın yanı sıra araç yoğunluğu fazla olduğu için park yasağı bululan caddelerin başında geliyor. Ama bu caddede çift taraflı park yapıldığı gibi, kimi vatandaşlar da park eden araçların yanına otomobillerini geçici olarak da olsa park ederek üç sıra park oluşmasına ve trafikte yoğun bir aksamaya neden oluyorlar.. Yakınmalara neden olan bu durum konusunda ise Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü'nün ise bu durumu dikkate alıp önlem alması gerektiğini ifade ediyor sürücüler.

Editör: TE Bilişim