NOT: Diğer fotoğraflar için galeriye tıklayın    

Rumeli Baharı Restaurant‘ı ,  1991′den bu yana bu sektörde hizmet veren tecrübeli işletmeci  Bahar Bilen ve ailesi tarafından 1 Ocak 2013 tarihinde açılmıştır. Eskişehir’ in kalbi olan Doktorlar Caddesi'nde bulunan mekanımız, kendine özgü Rumeli konseptiyle, eskiyi ve yeniyi sentez ederek, kültürler arası bir köprü oluşturmaktadır.

Rumeli ve Anadolu mutfaklarından seçilmiş  lezzetler, profesyonel hizmet anlayışı ve sıcak atmosferi ile Rumeli Baharı Restaurant’ ı kısa sürede afiyet ve huzur bulabileceğiniz bir yer haline gelmiştir.

   Müessesemiz; 70 kişilik Rumeli, 18 kişilik Vardar, 14 kişilik Tuna salonları ve yaz günleri faaliyete geçirilen  terası ile hizmet vermektedir. Ayrıca internete sınırsız  kablosuz erişimi sağlanmaktadır. Aile organizasyonlarında 4 yaş üzeri çocuklar için ayrı bir oda tahsis edilmektedir. Hijyen, servis, kalite ve müşteri memnuniyetinden hiçbir şekilde taviz verilmemektedir.

Sadece size özel

Şehir içinde günün yorgunluğunu atabileceğiniz bir mekan; Hep hayalini kurduğunuz o büyülü kaçış ya da romantik bir kutlama; Bir dostunuzla keyifli bir akşam yemeği; Akşamları iş çıkışı küçük bir kaçamak; Arzu ettiğiniz her ne olursa olsun Rumeli Baharı Restaurant‘ ı sizin için en iyi seçenek olacaktır. Bu samimi ve nezih ortamda size ait o köşeyi keşfetmeniz için sizi bekliyor…

Hemen Rezervasyon İçin

+90 222 222 00 66 
+90 546 728 00 66

[email protected]

İnternet sayfamız için tıklayın: http://www.rumelibahari.com/

Editör: TE Bilişim