Seyitgazi Belediyesi tarafından mahallelerde kurulan iftar  sofraları  devam ediyor. 51 Mahallesi bulunan Seyitgazi Belediyesi, her gün farklı mahallelerde kurduğu gönül sofraları ile  Ramazanın manevi atmosferini yaşatıyor.

Seyitgazi Belediyesi iftar buluşmaları kapsamında  Aşağı Karacaşehir, Yukarı Karacaşehir, Büyükyayla ve Gökbahçe Mahallesinde iftar sofrası kurarken; 

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın'da  Ramazan mesaisine yoğun bir tempoda devam ediyor. Gökbahçe ilçesinde yüzlerce kişiyle bir arada oruç açan Kalın, aynı akşam Aşağı Karacaşehir, Yukarı Karacaşehir ve Büyükyayla'da kurulan iftar sofralarında vatandaşlarıyla bir araya geldi. Gerçekleştirilen 4 iftar programının ardından Karaören mahallesinde hemşehrilerini ziyaret ederek çaylarını içen Kalın , "  Mahallelerimizde kurduğumuz iftar soframızda hemşehrilerimizle aynı sofrada orucumuzu açmak mutlulukların en büyüğü...  Bizlere gönüllerini açan, hemşehrilerimizle Ramazan Bir Başka Güzel. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin İnşAllah."dedi.

Editör: TE Bilişim