Sivrihisar Belediyesi sokağa çıkma yasağının bulunduğu Ramazan Bayramında vatandaşların evine misafir oldu. Belediye tarafından hazırlanan Bayram Otobüsü ve Bando Melodi ekibi sokaklarda neşe dolu müzikler çalarak vatandaşa mutlu bir bayram yaşattı.

Sivrihisar Belediyesi tarafından hazırlanan Bayram Otobüsü ve Bando Melodi ekibi Sivrihisar Sokaklarında gezerek sokağa çıkma yasağı bulunan vatandaşlara mutlu bir bayram yaşattı. Belediye ekipleri tarafından vatandaşlara tatlı ikram edilirken, çocuklara ise pamuk şekeri ikram edildi. Belediye otobüsü ve Bando ekibinin yanı sıra Nasreddin Hoca da hem vatandaşlara he de çocuklara neşe dağıttı.

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü “Bu bayram her ne kadar evlerimizde kalarak kucaklaşamasak da vatandaşlarımızın buruk geçen bayramlarını bir nebze olsa neşelendirmek için belediye ekiplerimizce çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Sivrihisar’da her bayram güzel, her bayram coşkulu geçiyor. Birlik ve beraberliğimizin dam olmasını diler herkese mutlu bayramlar dilerim” dedi. 

Editör: TE Bilişim