Odunpazarı Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışmalarına devam eden Sağlık Odunpazarı Belediyesi ile Evinizde (SOBE) birimi ihtiyaç sahibi 65 yaş üzeri bireylere hizmet etmeye devam ediyor.

Sunduğu hizmetler arasında ev temizliği, kişisel bakım, gıda desteği, kılık kıyafet desteği, boya badana, yakacak desteği, eşya ve çeşitli sağlık ekipmanı desteği sayılabilecek olan SOBE, yaşlılara moral motivasyon ve sosyal aktivite desteği sağlıyor.

SOBE, gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında son olarak Akarbaşı Mahallesi’nde ikamet etmekte olan yatağa bağımlı yaşlı kadına hasta yatağı hediye etti. Yaşlı kadının ev temizliği, kişisel bakımı ve şeker tansiyon ölçümlerini yapan SOBE Ekibi, yatağın montajını da yaparak, rahat ve sağlıklı bir ortama kavuşmasını sağladı.

Rahat bir ortamda dinlenme imkânı bulmuş olmaktan dolayı memnuniyetini dile getiren yaşlı kadın, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a yaşlılara hizmet eden böyle bir ekip oluşturduğu için teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim