Tek kullanımlık plastik kirliliğini önleyebilmek amacıyla tasarlanan alışılmışın dışına çıkan ergonomik ve fonksiyonel özelliklere sahip yeni nesil bir mataradır. Yola sıfır atıklı yaşam hedefiyle çıkarak doğaya saygı kapsamında bireysel atıkları azaltmayı hedeflemektedir. Herkese hitap edecek eğlenceli tasarımlara ve ürünlere sahiptir. SuCo matara yaklaşık olarak 600 ml hacmindedir. SuCo matarada su dondurulabilir ve 30 ile 40 derece arasında ılık su da konulabilir.  Kilitli kapak sistemine sahiptir. Fonksiyonel özelliklere sahip ve sağlıklı bir mataradır.

SuCo Ürünleri Nelerdir?

Uluslararası regülasyon normlarına uygun olarak Türkiye’de üretilmektedir. Doğaya karşı hassas bir marka olan SuCo birçok ürün çeşidine sahiptir. Yeni nesil matara, sweatshirt, çanta, matara taşıma tipi, T-shirt, kapüşonlu hoodie ürün portföyündedir. SuCo ürünlerini mataramasu.co web sitesi üzerinden sipariş verilebilirsiniz. Matara ürün grubu için farklı tasarımlarda koleksiyonlar bulunmaktadır. Doğadan ilham alınarak hazırlanan element koleksiyonunda fire set, earth set, water set, air set bulunmaktadır. Denizde matara koleksiyonunda ise denizin renklerinden esinlenmiş, kıyıda koleksiyonunda kıyı şeridinin cıvıltılı renkleri ve şehirde koleksiyonu ile şehrin zarafeti tasarlanarak farklı matara çeşitleri bulunmaktadır.

Neden SuCo?

Günlük hayatın her alanında kullanılmakta olan tek kullanımlık plastikleri en aza indirgemek ve sağlıklı bir mataradan su içmek amacıyla SuCo kullanılabilir. Yeniden kullanılabilir ve ergonomik tasarımı sayesinde çantaya rahatlıkla sığabilir. Bu sayede fazla yer kaplamaz ve ağırlık oluşturmaz. SuCo matara, dondurulabilir özellikte olması sayesinde yazın buz gibi su içilebilir. İnce görünmesine rağmen oldukça sağlamdır. Eğlenceli ve farklı tasarımları ile yeni nesil bir yaklaşıma sahiptir. Doğaya saygı projesi ile doğa üzerindeki plastik kirliliğin azaltılması amacıyla yürütülen sürdürülebilirlik çalışmaları devam etmektedir. Türkiye’de çöpe giden atıkların sadece %1 kadarı geri dönüştürülmektedir. Denizlerimizin, ormanlarımızın, çevremizin plastikler nedeniyle kirlenmemesi için sürdürülebilirlik hedeflenmektedir. Bu hedefi birlikte benimseyerek farkındalığın artırılması çalışmalarında katkıda bulunulabilir. Matara suluk kullanmaya başlanılarak tek kullanımlık PET şişeler hayatımızdan yavaş yavaş çıkarılabilir. Karbon ayak izini azaltabilmek için birlikte hareket edebilir ve tüm gezegeni korumak amacıyla plastik atıkların önüne geçebiliriz.

Editör: TE Bilişim