Tepebaşı Belediyesi çalışanları düzenlenen Yaz Buluşması etkinliği ile bir araya geldi.

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Buluşması etkinliği ile belediye çalışanları güzel bir gün geçirdi.

Sarıcakaya ilçesindeki bir mesire alanında gerçekleştirilen etkinliğe personel ve aileleri katıldı. 1000’e yakın kişinin katıldığı etkinlikte çocuklar için açık havuz eğlencesi, palyaçolar ile dans eşliğinde aktiviteler ve karaoke şarkı yarışması gerçekleştirildi. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın eşi Sena Ataç ve kızı Zeynep ile katıldığı etkinlikte personeller, yakınları ile birlikte doğa içinde eğlenceli anlar yaşadı.

Buluşmada bir konuşma yapan Başkan Ataç, “Hepinize mutlu ve güzel bir gün diliyorum. Hava şartlarının da güzel olmasıyla bu yeşil alanda güzel bir gün geçirmek hepimize moral veriyor. Dolaşırken gördüm ki memnuniyet baya yüksek, bu da beni memnun etti. Burada en önemli şey birlikte olmamız, yan yana olmamız. Ülkemizde her şeyin bölündüğü bir dönemde, birbirimize sarılmamız çok önemli arkadaşlar. Tepebaşı Belediyesi hep bu şekilde, birlik ve beraberlik içinde olsun. Geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum” ifadelerini kullandı.

Eskişehir’in sevilen ses sanatçısı Salim Özkara’nın şarkıları ile renk kattığı etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Aydoğmuş da katılırken Başkan Ataç, belediye çalışanları ve yakınları ile selamlaşarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilişim