Tepebaşı Belediyesi tarafından Mevlit Kandili dolayısıyla düzenlenen programa, Başkan Ahmet Ataç ve yaklaşık 2 bin kadın katıldı.

Tepebaşı Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 81. ölüm yıl dönümü ve Mevlit Kandili dolayısıyla program düzenlendi.

Altınsaray Davet Salonu’nda gerçekleştirilen programa Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Tepebaşı Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve yaklaşık 2 bin kadın vatandaş katıldı.

Salona alkışlar eşliğinde giriş yapan Başkan Ataç, kadınlara hitap ettiği konuşmasında, “Sizleri böyle kalabalık, birlik ve beraberlik içinde görmek çok güzel. Milletimiz, milli ve dini günleri kardeşlik ile icra eder. İnsanlık her ne kadar yıpransa da bu güzel ve özel günler, önemini koruyor. Yaşadığımız topraklar da büyük bir kültür mirasına sahiptir. Örneğin Yunus Emre gibi bir büyüğümüz var; insanlara hoşgörüyü öğütlemiştir. Mevlit Kandilimiz için bir araya geldik. Ayrıca Pazar günü de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 81. ölüm yıl dönümü. Kendisini ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi hasret ile anıyor ve rahmetler diliyorum. Şimdiden mevlidimizi Allah kabul etsin” ifadelerini kullandı.

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer de başta Başkan Ataç olmak üzere etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Program, Sinem Tütüncügiller’in okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim