The Hunger Cafe Brasserie ünlü Keman Virtüözü Gisella Tavilson’un solo keman şovu ile renkli ve keyifli bir açılış gerçekleştirdi.

Cassaba Modern’de açılan The Hunger Cafe’nin İşletme Sahibi Emrah Kaya açılış konuşmasında kokteyle katılanlara teşekkür etti.  Emrah Kaya şöyle konuştu: “Öncelikle bu güzel günde bizimle birlikte olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Eskişehir sevdalısı olarak Eskişehir’imizin nitelikli işler hak ettiğini düşünüyoruz. Hunger, yükselen bir marka Eskişehir’in dinamiklerini düşündüğümüz zaman, kente uyacağını ve insanların ihtiyacını karşılayacağını düşündük. Bu şehre bu markayı kazandırdığımız için de mutluyuz, iyi ki geldiniz, iyi ki buradasınız, hepinize teşekkür ediyorum, hoşgeldiniz. Yılmaz hocam ve Kazım başkanımız teşvik etti, hepsine çok teşekkür ediyorum.

Daha sonra söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise şunları söyledi: “Eskişehir’imin güzel insanları şu an hayatımın çok mutlu ve coşku içerisinde olduğu bir dönemini yaşıyorum. Bu güzel tesis Eskişehir’in güzelliklerine bir mükemmeliyet katmış oluyor, kurucuları, yapımcıları, Müpasan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Zaim Buyan ve arkadaşlarını yürekten kutluyorum. Aslında gurur duyabileceğimiz bir mimara da sahip olduğumuz için sevinçliyim. Gerçekten bu tesis ve bu bölge bugün Amerika’nın büyükşehirlerinde İngiltere’de Almanya’da büyük yerlerde karşılaşabileceğimiz tesislerden bir tanesi Hulusi’yi ve arkadaşlarını yürekten kutluyorum.

Editör: TE Bilişim