Tüm Sanayici İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Eskişehir Şubesi tarafından yedi yıl önce, dernek üyeleri ile misafirlere yönelik olarak başlatılan kahvaltı programı her hafta sürdürülüyor.

Dernek yönetimi yedi yıl önce, derneğin merkezinde hem TÜMSİAD üyelerini birbirleri ile kaynaştırmayı hem de dışarıdan gelen misafirler ile dernek üyelerini tanıştırmayı hedefleyen bir etkinliğe imza attı. Bir Cumartesi günü başlatılan kahvaltılı toplantı programı ondan sonraki her Cumartesi günü devam etti. Ve bu kahvaltılı toplantılar 7 yıldan bu yana hiç aksamadı.

TÜMSİAD Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz, yapılan etkinliğin hem kendi üyeleri hem dışarıdan gelen misafirleri kaynaştırdığının altını çizerek “Bizim açımızdan tanıştırma ve kaynaştırma faaliyeti kadar, basit gibi görülen böyle bir etkinliği bu kadar uzun zamandır hiç aksatmadan sürdürebilmek de önemliydi. Programımız her Cumartesi günü yapılmaya devam edecek.Üyelerimizle ve Dışarıdan gelen misafirlerimize kapımız her zaman açık olmaya devam edecek” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim