Enes Turhan’ın avukatlık bürosu düzenlenen bir törenle açıldı.

Kurtuluş Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı NO:110/2 adresindeki Turhan Hukuk ve Danışmanlık bürosu açılışına, Odunpazarı Belediye Başkanı Av.Kazım Kurt,Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan,Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Baro Başkanı Av.Mustafa Elagöz, Akademisyenler, Gümüşhaneliler Dernek Başkanı İrfan Ataman,Sarıcakaya İlçesi Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkan Vekili Vasıf Ünal, Basın Mensupları, Eskişehir Sinerji Hareketi Derneği Başkanı Soner Çam, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Murat Özcan,Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Kökdere,Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Sarar Protokol Müdürü Alaattin Çoban,Eskişehir Uzlaştırma Derneği Başkanı Muharrem Akaydın, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Avukatlar, ,Eğitimciler, Mahalle Muhtarları, İş Adamları, ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde davetlilere hoş geldiniz diyen Avukat Enes Turhan Eskişehir Barosuna kayıtlı olarak devam edeceği meslek yaşamında hukukun her zaman tarafında hukuksuzluğun ise karşısında olacağının altını çizdi. Turhan sözlerine şöyle devam etti:

”Hukukun üstünlüğüne güvenen,adaleti savunan bir hukuk insanı olarak mağdurların umudu ve vicdanı olacağım. Sadece cübbe üzerimde iken değil her zaman Avukatlık meslek ilkelerini, adalet duygusunu, bizlere bu vatanı emanet bırakan ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün düşünceleri meslek yaşamımda hep önümde ve de özümde olacak. Eskişehir Yunus Emre’nin sevgi ve hoşgörü kenti. Bütün bunlar meslek yaşamım boyunca rehberim olacak.”

Eskişehir Baro Başkanı Avukat Mustafa Elagöz de törende yaptığı konuşmada Eskişehir Barosu ailesine genç, dinamik ve başarılı olacağına yürekten inandığı Av.Enes Turhan’ın katıldığını belirterek, “Avukatlık mesleğinin bağımsız yapılacak bir meslektir. Bundan sonraki süreçte meslektaşımın; haktan hukuktan ve adaletten ayrılmadan meslek etik kurallarına bağlı olarak Atamızın ilke ve devrimlerinden ayrılmadan bu mesleği yürütmesini temenni ediyor hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Turhan Hukuk Danışmanlık Bürosunun Açılış duasını Eskişehir Bedrettin Cami görevlisi Zeynel İlhan yaptı. Kurdele kesilmesi ile birlikte davetliler büroyu gezerek Avukat Enes Turhan’a başarı dileklerinde bulundular.

Açılışa mazereti nedeniyle katılamayan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç hayırlı olması dileklerinde bulunarak kutlama telgrafı gönderdiler.

Açılış töreni misafirlere yapılan ikramlar ve hatıra resimleri çekilmesi ile sona erdi.             

Editör: TE Bilişim