Eskişehir Ülkü Ocakları’nın birlik beraberlik ruhu ile geleneksel hale getirdiği yeni yılın ilk sabah namazında bu yıl yine çarşı camiinde saf tuttu…

Sabahın ilk saatlerinde Çarşı Camiinde toplanan yüzlerce Ülkü Ocaklı, ülkücü teşkilat mensupları ve vatandaşlar sabah namazında kıyama durdu. Eller hep birlikte semaya kalktı, dualar edildi. Sabah namazı sonrası lokum ikram edildi.
Sabah Namazı sonrasında Eskişehir Ülkü Ocakları tarafından tüm teşkilata ve misafirlere Eskişehir Ülkü Ocakları binasında Çorba, ekmek ve çay ikramında bulunuldu…

Programa Eskişehir Ülkü Ocakları Başkan yardımcısı (Başkan vekili) Emre Tetik, Eskişehir Ülkü Ocakları yönetim kurulu üyeleri, MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, MHP Tepebaşı ilçe başkanı Uğur Yüceses, MHP Odunpazarı ilçe başkanı Mustafa Komar, MHP Odunpazarı meclis üyesi Mustafa Ünal, Tepebaşı, Yunusemre, Odunpazarı, taşra ocak başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Üniversite teşkilatı, STK başkanları ve yüzlerce partili ve ülkücü katıldı.

Eskişehir Ülkü Ocakları tarafından yapılan açıklamada ‘İki Cihan Serveri Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) şöyle buyurmaktadır: ‘Kim bir topluluğa benzerse onlardan olur’, ‘Kim bir topluluğun karartısına katılır, kalabalığını artırırsa o onlardandır.’ Hadis-i Şerifler olaya bakış açımızı ve düşünmemiz gerekenleri açıkça ortaya koymaktadır. Bu minvalde ülküdaşlarımız ve birçok vatandaşımız zor hava şartlarına rağmen yeni yılın ilk günü, sabahın erken saatlerde çarşı camiinde âlemlerin Rabbinin huzurunda saflarımızı sıklaştırdık, kıyama durduk. Yüzlerce ülküdaşımız, vatandaşımız Çarşı camiine adeta akın etti. Bu bir dava aşkı, bu bir samimiyettir. Davetimize icabet eden tüm teşkilat üyelerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz. Cenab-ı Allah birliğimize ve kardeşliğimize zeval vermesin. Geçtiğimiz yılın muhasebesini yaparak girdiğimiz 2020 yılının vatanımıza, milletimize ve Türk-İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyoruz’ dediler.
Program, katılımcıların sohbeti sonrası toplu fotoğraf çekimleri ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim