Tepebaşı Belediyesi’nin cumartesi günleri Batıkent sakinleri ile buluşan Kadın Üretici Ürün Satış Noktası, artık cuma günleri mahallede hizmet verecek.

Tepebaşı Belediyesi’nin yerel üretime ve kadınlara verdiği destekler doğrultusunda hizmete sunduğu Kadın Üretici Ürün Satış Noktası, haftanın üç günü kent halkı ile buluşmaya devam ediyor.

Temmuz 2019’da hizmete başlayan ve kent halkı tarafından çok sevilen Kadın Üretici Ürün Satış Noktası haftada üç gün olmak üzere Özdilek Sanat Merkezi, Batıkent Belde Evi ve Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’nde (Avlulu Çarşı arkası) hizmet veriyor. Tepebaşı Belediyesi tarafından üreticilere ücretsiz tezgah, çadır gibi imkanların sağlandığı satış noktasından alışveriş yapan vatandaşlar, doğal ürünlere ulaşmaktan ve üretici kadınların desteklenmesinden dolayı memnun olduklarını ifade ediyor.

Kırsal mahalle sakini üretici kadınlar, kurulan tezgahlarda ürettikleri doğal ürünleri kent halkının beğenisine sunuyor. Eskişehirlilerden yoğun ilgi gören ürünler, kadınların emeklerini kazanca dönüştürmesini de sağlıyor. Tepebaşı Belediyesi tarafından ücretsiz tezgah, çadır gibi imkanların sağlandığı Kadın Üretici Ürün Satış Noktası’ndaki kadınlar, ürettikleri hamur işi, salça, turşu, reçel, kurutulmuş sebzeler, makarna, mantı, tarhana, tatlı, meyve, sebze, el işi, çeyizlik ve örgü gibi ürünleri Eskişehirlilerle buluşturuyor.

Cuma günleri Batıkent Mahallesi’nde

Öte yandan üretici kadınlar bu haftadan itibaren geçerli olmak üzere, Batıkent Belde Evi’nde hizmet vermeye, cuma günleri devam edecek.

Kadın Üretici Ürün Satış Noktası salı günleri Uluönder Mahallesi Avlulu Çarşı arkasında, perşembe günleri ise Özdilek Sanat Merkezi’nde vatandaşlar ile bir araya gelmeyi sürdürecek.

Kadın Üretici Ürün Satış Noktası korona virüsle mücadelenin verildiği bugünlerde; hijyen, sosyal mesafe, maske kullanımı gibi önlemler eşliğinde hizmet veriyor.

Editör: TE Bilişim