Eskişehirspor’un geleneksel iftarı yağmur alında gerçekleşti. İlginç görüntülerin oluştuğu iftar yemeği yağmura rağmen iptal edilmedi.

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Turkcell’in ortaklaşa düzenlediği geleneksel iftar yemeği Adalar’da düzenlendi. Yağmura rağmen iftarını yapan Eskişehirliler ilginç görüntüler oluşturdu.

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı ve Nefer Tribün Lideri Murat Diri, iftar yemeğinde konuşarak, “Hepinizin bildiği gibi yarın hayati bir mücadeleye çıkıyoruz. Göztepe ile Süper Lig mücadelemiz var. Bugün burada hava şartlarından dolayısı ile daha fazla olmak isterdik. Ancak sofradan kalkarken, ellerimizi semaya açtığımızda Eskişehirspor’u da unutmazsak bizim için önemli olur. Gelen herkesin ayağına sağlık” dedi.

İftar yemeğine katılan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Adar da bir konuşma yaparak, “Yarın son derece önemli Eskişehir için Eskişehir’imiz hak ettiği yeri inşallah, Allah’ın izni ile bulacak diyorum. Bir yıldır emek verildi, inşallah ilk iki içerisinde oluruz diyorduk ama olmadı. Bizim aslanlarımız bu Eskişehir insanlarının, bu Eskişehir taraftarlarının arzu ettiği sonucu alacaklardır. Buna yürekten inanıyorum. Bu yağmurlu havada yalnız bırakmayarak geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuşma yaptı.

Ayrıca verilen şehitler nedeni ile gerçekleştirilmesi planlanan eğlence programı ise iptal edildi. Öte yandan verilen iftar yemeğine yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı tahmin ediliyor.

Editör: TE Bilişim