Uluslararası Yoga Festivali, 24-27 haziran tarihlerinde, 4 gün sürecek bir etkinlikle Antalya’da düzenlenecek.

Festival, Akdenizin derin mavisi ve özlediğimiz enfes güneşi eşliğinde, uluslararası bir coşku ile unutulmaz bir Yoga Tatili sunuyor. Yoga ile Keşfet Kendini diyen festival organizatörleri, herkesi sağlıklı yaşamın desteği ve her yaşın sporu Yogayı keşfetmeye davet ediyor. Uluslararası Yoga Federasyonu (UYF) ve ETS Tur güvencesindeki organizasyon, hem spor hem sağlık hem de huzur dolu bir tatil arayanlar için özel olarak hazırlanmış. Programda orijinal Yoga uygulamaları, nefes ve gevşeme çalışmaları, kalıcı zayıflama egzersizleri, doğal yiyecekler, Yoga söyleşileri, spiritüel film gösterimi ve dans showları var. Yoga çalışmaları ve söyleşileri UYF Başkanı Sn. Akif Manaf önderliğinde gerçekleşecek.

2. Uluslararası Yoga Koreografi Yarışması da festivalde yer alıyor. Yoga Ve Oruç Yoga tüm sporların temelidir ve sağlıklı yaşamın da desteğidir diyen Uluslararası Yoga Federasyonu (UYF) Başkanı Sn. Akif Manaf, Ramazan ayında oruç tutanlar ve Yoga yapanlar için açıklamalar bulundu:

“ Orijinal Yoga Sistemi’nde uygulanan sayısız pranayama (nefes) ve pratyahara (duyu kontrolü) teknikleri ile vücudun direncini güçlendirmek, açlık ve susuzluğa tahammülü artırmak mümkün. Bayram geldiğinde ise normal yemek yeme alışkanlığımıza aşırıya kaçmadan, vücudu zorlamadan, kendiliğinden temkinli şekilde dönmek elimizde.”

                                     

Editör: TE Bilişim