Çağımızın ilerleyen teknolojisinde ürün giriş çıkışlarını kontrol etmek stok takibi yapmak olası kayıplara karşı önlemi almak oto yedek parça satış programı ile oldukça kolaydır. Firma müşterilerinizin en yoğun olduğu saatlerde sizin yerinize hesap yapan ve yapılan işlemleri tarihsel olarak kayıt altına alan oto yedek parça satış yazılımı ile işleriniz aksamadan hızlı bir şekilde devam eder.

Zerogle sitesinden bilgi alabileceğiniz bu program sayesinde iş yerlerinize büyük fayda sağlayacak hızlı satış programı  satış takibinizi de kolaylaşacaktır. Oto yedek parça muhasebe programı ile cari hesaplar siparişler stok kontrolü ve fatura giriş çıkışları rahat bir şekilde takip edilebilir. 

Oto Yedek Parça Entegrasyon Programı 

Oto yedek parça entegrasyon programı ile gün sonunda kar oranınızı otomatik bir şekilde hesaplayabilirsiniz. Kronolojik sıralama özelliği sayesinde ay sonunda tüm raporlarınızı rahat bir şekilde inceleme imkanı bulursunuz. Sizlere dokunmatik ekran özelliği ile hızlı satış işlerinizin duraksamadan devam etmesine yardımcı olur. Ayrıca bu program sayesinde tek butonla ürün ekleme fiyat belirleme para üstü hesaplama ve nakit işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Müşterinizin kredi kartı ya da nakit olarak ödemek istediği çoklu satışları da hızlı satış bölümünden yapabilirsiniz. Kendinize ve şirketinize en uygun olan bu programlar hakkında bilgi almak için Zerogle sitesini ziyaret edebilir ve aklınıza takılan sorulara cevap bulabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM