İYİ  Parti İl Yönetim kurulu Üyesi Emekli Öğretmen Serap Diker, öğretmenler günü mesajında şu ifadelere yer verdi; "   Bildiğiniz üzere bu gün geleceğimizi şekillendiren saygı değer Öğretmenlerimize minnet ve şükranlarımızı gösterebilmemiz için vesile olunmuş bir gün.

      Mustafa Kemal Atatürk “Muallelimler,Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister” “Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.” Derken Öğretmenliği ne güzel anlatmış.Bu yüce meslekte pandemi şartlarına ve pek çok zorluklara rağmen yılmadan çalışmaya devam ediyorsunuz.Yüz yüze verilen Eğitim ve Öğretimi sanal ortamda vermeye çalıştınız. Ancak hepimiz biliyoruz ki eğitim okulda olur.Anne ve babalarla beraber yoğururuz o güzel evlatlarımızın insanlık hamurunu. Yaşadığınız zorlukları biliyor ve sabır diliyoruz, hakkınızı ödeyemeyiz.

      Tüm Öğretmenlerimizin; saygı ve sevgilerimizle Öğretmenler gününü kutluyoruz. Ahirete göçmüş olan ve şe hit öğretmenlerimizi de rahmet ve saygıyla anıyoruz.İyi ki varsınız ve hep varolun."

Editör: Mustafa YILDIRIM