Yeni yıla yaklaşırken, birçok işinin yeni yıl hediyeleri konusundaki tercihi yine parfüm olacak. Bakımlı ve iddialı olmanın ilk kuralı, sizi yansıtan ve karakterinizi yansıtan kaliteli bir parfüm kullanmak. Erkek ve kadın parfüm modellerinde yeni yıl hediyeleri seçimi yaparken ise, birçok markanın sunduğu farklı ürünler içinde gerçekten size ya da hediye alacağınız kişiye hitap eden seçeneği bulmakta zorlanabilirsiniz. Dünya parfüm modasına yön veren markalar içinde yer alan Tom Ford ve Valentino ise, deneyimiyle fark yaratan parfümler sunuyor. Yeni yıl hediyeleri kapsamında, Türkiye’de kozmetik ve kişisel bakım alanında en çok tercih edilen marka olan Sephora’da indirimli şekilde bulabileceğiniz markalar, hangi modelleriyle öne çıkıyor?

Tom Ford Parfüm Modellerinde Öne Çıkanlar

Parfüm, yeni yıl hediyeleri akla geldiğinde ilk düşünülen seçeneklerden. Bununla birlikte sevdiklerinizi mutlu etmek, onların uzun bir süre kullanabilecekleri kaliteli bir hediye bulmak da önemli. Bu nedenle, hediyelik parfüm araştırıyorsanız dünyaca ünlü markaların en iyi modellerini seçmelisiniz. Sevilen parfüm markalarından Tom Ford, tüm notalarında eşsiz deneyim sunan kokulara ek olarak, harika şişeleriyle de bilinen bir tarza sahip. Tom Ford parfüm harika seçeneklerin yer aldığı Sephora’da, erkek parfüm modellerine ek olarak mini boy parfümler de yer alıyor. Eau de parfüm temalı ürünlerde, birbirinden güzel seçenekler sunan Tom Ford’da, Ombre Leather, Noir Men, Shimmering Body oil gibi seçenekler var. Buna ek olarak seyahat boy parfüm modelleri de, Tom Ford kalitesini her an yanınızda taşımanızı sağlayacak.

Valentino Parfümlerle Sevdiklerinizi Şaşırtın

Kozmetik ve moda alanında dünyada bir ikon olan Maison Valentino, erkek ve kadın parfüm modellerinde iddialı seçenekleri ile biliniyor. İçerdiği birbirinden eşsiz modellerle Valentino parfüm dünyası, hem modern hem de geleneksel parfüm kültürünü buluşturuyor. Zamansız kaliteye sahip bir parfüm konsepti sunan Valentino, her bir notasında farklı bir deneyime sizi davet ediyor. Bununla birlikte, parfümlerin şişeleri de son derece elegant. Kadın parfümlerinde, couture koleksiyonu ile zamanın ötesinde bir deneyim sunan Valentino, erkek parfümlerinde ise klasik anlayışa, modern bir yorum getiriyor. Yeni yıl hediyeleri kapsamında çok tercih edilen bir marka olan Valentino, birçok kişinin favorisi konumunda.

Sevdiklerinize yeni yıl hediyeleri araştırıyorsanız, Tom Ford ve Valentino parfüm modellerini düşünebilirsiniz. Orjinal parfümlerde dünyanın en iyi markalarına ev sahipliği yapan Sephora’da, yıl sonu indirimleri ile avantajlı bir şekilde satın alabileceğiniz Valentino ve Tom Ford parfüm modelleri sizi bekliyor. Sephora online alışveriş sitesisephora.com.tr ve markanın mobil uygulamaları üzerinden, kaliteli parfüm seçeneklerini anında satın alabilir, Türkiye’nin her yerinde adresinize hızlı kargo ile teslim alabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM