WhatsApp-Image-2022-05-25-at-12.30

Eskişehir spor basını ve Eskişehir Futbol Altyapı Antrenörleri dostluk maçında karşı karşıya geldi. Yenilenen tesislerde dostluk maçı yapan iki ekibin maçı 4-4’lük eşitlikle sona erdi.

Eskişehir Futbol Altyapı Derneği İsmail Arca Tesisleri yenilenen yüzüyle sporculara hizmet veriyor. Bakımda olan ve yenilenen halı sahada geçtiğimiz akşam bir dostluk maçı yapıldı. Eskişehir spor basını ile Eskişehir Futbol Altyapı Antrenörleri dostluk maçında karşı karşıya geldi. Dostlu maçının başlama vuruşunu Eskişehirspor’un efsane futbolcularından Selahattin Örçüm ve EASKF Başkanı Sadri Atam gerçekleştirdi.

Yenilenen halı sahada oynanan karşılaşmada adeta gol yağmuru vardı. İlk yarıda Eskişehir Altyapı Antrenörleri rakibi karşısında bariz bir üstünlük kurdu. İkinci yarıda toparlanan spor basını attığı gollerle rakibini yakalamaya çalıştı. Mücadele 4-4 eşitlikle tamamlandı. Maçın ardından Eskişehir Futbol Altyapı Müdürü İsmail Bal her iki ekibe ikramlarda bulundu.

Yenilenen yüzüyle yüzlerce sporcuya hizmet veren Eskişehir Futbol Altyapı Derneği İsmail Arca Tesisleri’nde geçtiğimiz aylarda hummalı çalışmalar vardı. Tesislerde eğitim gören futbolcular için bir çay ocağı yapılırken, kapalı antrenman salonları da yenilendi. Ayrıca müdüriyet yeri de modern yüzüyle artık hizmet verecek. Eskişehir Futbol Altyapı Müdürü İsmail Bal ve Yönetici Ömer Yazıcı her zaman olduğu gibi Eskişehirspor’a yeni yetenekler kazandırmak için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

WhatsApp-Image-2022-05-25-at-12.30-1

Editör: Mustafa YILDIRIM