20 Temmuz 2020 tarihinde kurulan Yenilik Partisi tüm yurtta hızla teşkilatlanmaya devam ediyor. Eskişehir'de il başkanı Av.Gülçin Yapıcı önderliğinde çalışmalarını sürdüren Yenilik Partisi Odunpazarı, Tepebaşı ve Seyitgazi ilçe kongrelerini bir günde yaparak bir ilki gerçekleştirdi.

Yapıcı: "Sivrihisar ve Mihalıççık ilçelerinin kuruluşunu da tamamladık ve hızlı bir şekilde il kongresi için hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Bu noktada halkımızın teveccühü ile karşılaşmak hepimizi olumlu yönde motive ediyor. Amacımız Genel Başkanımız Öztürk Yılmaz'ın da destekleriyle kısa sürede tüm yurtta kuruluşumuzu tamamlamak ve ilk seçimde de iktidara yürümektir" dedi.

 Türkiye'yi siyasi çıkmazdan kurtarmak için kurulduklarını hatırlatan il başkanı Gülçin Yapıcı: "Bizden sonraki çocuklarımıza pırıl pırıl bir Türkiye bırakmak zorundayız. Bu bizim yurtseverlik görevimizdir. Yenilik hepimiz için şarttır. Yeni dönemin inşası şarttır. Bizim mutlaka bu dönemi birlikte şekillendirmemiz gerekiyor. Siyasal olarak oldukça fazla kirlenen ülkemizde Yenilik Partisi halkın tek umudu haline gelmiştir" şeklinle konuştu.

Gerçekleştirilen kongrelerde Odunpazarı İlçesinde Serkan Ortatepe, Tepebaşı İlçesinde Erol Çoban ve Seyitgazi İlçesinde de İsmail Gül ilçe başkanı seçildiler.

Editör: Mustafa YILDIRIM