Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Ramazan ayı mesajında şunları söyledi; “Ramazan ayı, kardeşlik, iyilik ve dayanışma ayıdır. Millet olarak birlik ve beraberlik duygularımızın yoğunluk kazandığı bu mübarek aya ulaşmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Dinimizce on bir ayın sultanı kabul edilen Ramazan Ayı, ötekileştirmeden kucaklaşmanın yaşanması ve tüm insanların birbirini anlaması için çok iyi bir fırsattır. Ekonomik koşulların ağırlaştığı, birlik ve beraberliğin hiç olmadığı kadar önem kazandığı bu günlerde, yardımlaşma ve dayanışmayı kendimize görev edinmeli ve ihtiyaç sahibi yurttaşlarımızı da mutlaka hatırlamalıyız.

Çok zor günler yaşıyor olsak da umutsuzluğa asla kapılmayalım. Unutmayalım ki bu günleri birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız.  Güzelliklerin habercisi olan bu kutsal ayda tüm insanlığın içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan çıkmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayının başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyor, sevgi, saygı, hoşgörü ve hayırlarımızı paylaşacağımız Ramazan ayımızın mübarek olmasını diliyorum.”

Editör: Mustafa YILDIRIM