Mihalıççık Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Ulusal Yunus Emre Hoşgörü Hentbol Turnuvası’na Beykoz Belediyesi, Bursa Nilüfer Belediyesi, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Köyceğiz Belediyesi ve Mihalıççık spor kulübünün katılımıyla 4 gün boyunca spor severlere hentbol şöleni yaşattılar. Yunus Emre’nin yaşam felsefesini yaşatmak amacı ile yaptığımız Hoşgörü Hentbol Turnuvasın da kazanın veya kaybedenin olmadığı hoşgörünün ve sevginin kazandığı bir turnuva gerçekleştirildi. Turnuvaya katılan takımlarımız oyuncularındaki eksikleri görme ve sezon öncesi teknik ve taktik çalışmalarını değerlendirmesini yaptılar. Süper lig de oynayan takımlarımızı Eskişehir de yunus emre hoşgörü turnuvasından bir araya gelmeleri hentbol camiasından çok güzel tepkilere yer aldı. Takımlarımız Fair-play çerçevesin de spor severlerimize tartışmasız ve çok güzel bir hentbol  şöleni sundular. Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar ÇORUM tüm maçları yakından takip ederek misafir gelen tüm takımlarımızın ev sahipliğini yaparak kendileri ile yakından ilgilendi.

30 AĞUSTOS ZAFER VE HOŞGÖRÜ KUPASI

Turnuvanın son günü 30 Ağustos Zafer Bayramı’na ile aynı gün olması sebebi ile turnuvada kupa ve madalya senoromisi daha bir coşkulu kutlandı.

Turnuvada Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Mehmet Ali Çeliksoy ve Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum’un katıldığı kupa töreninde takımlarımıza kendilerine ömür boyu saklayacakları bröve ve kulüplerinde baş köşeye koyacakları hoşgörü kupası taktim ettiler.

Turnuvaya katkılarından dolayı Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Mehmet Ali ÇELİKSOY’a turnuvaya desteklerinden dolayı Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar ÇORUM  teşekkür ederek kendilerine teşekkür plaketi taktim etti.

‘’lösevin de katıldığı turnuvada lösevli çocuklarımız takım oyuncularımız ile beraber sahaya çıktılar. 

Mihalıççık belediye başkanı Haydar Çorum turnuvanın sadece bir spor değil lösevinde katılımıyla sosyal bir proje öncülük edildiğini söyledi. Kupa töreninde çocuklarımızın katılımıyla madalyaları verildi. Lösevli idareciler ÇORUM’a 2. ulusal  Yunus emre hoşgörü hentbol turnuvasında yer verildiği için teşekkür etti.

ÇORUM dan TAŞ’a Teşekkür

İşlerinin yoğun olması sebebi ile gelmeyi çok istemsine rağmen gelemeyen Mihalıççık Spor Kulübü Başkanı Osman TAŞ’a hentbol takımımızın süper lig de ve bugünlere gelmesinde katkılarından dolayı Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar ÇORUM teşekkür etti. 

Editör: Mustafa YILDIRIM