Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanlığı açıldı, partinin açılışını Genel Başkan Ümit Özdağ gerçekleştirdi. Özdağ açılış sonrasında İl Başkanı Soner Çam partililerle buluşarak soruları yanıtladı.

Bugün il binasının açılışını yapmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Özdağ “Bu hafta itibarı ile 44’üncü il başkanımızın ataması Seçimlere kadar 81 ilimizde teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamlamayı hedefliyoruz. Partimiz hızlı bir şekilde yurtta örgütleniyor ve ülkenin içinde bulunduğu ağır ekonomik sorunları ve nedenlerini de halkımızla paylaşıyoruz. Türkiye gündemine siyasetine etki ederken çeşitli ambargolarla karşılaşıyoruz, medya Zafer Partisi’nin çalışmalarını görmezden gelme eğiliminde ancak bu ambargoları da aşacağımızı biliyoruz, çünkü her şeyden önce demokrasiden yana bir basın ve sosyal medya var, her halükarda mesajlarımız Türk halkına ulaşıyor.” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi’nin bir imza kampanyası olduğunu ve 10 milyon imza toplanana kadar devam edeceğini belirten Özdağ, “Suriyelilerin ve kaçak olarak Anadolu’ya gelenlerin ülkesine dönmeleri için 10 milyon imza toplayacağız, Eskişehir’den de 250 imza toplanması hedefimiz var. Akşam da geniş katılımlı bir konferansımız olacak herkesi bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Editör: Mustafa YILDIRIM