Mavi ve lacivert ana renginde bulunan Safir taşlar göz alıcı renkleri ile çok değerli takıların en özel parçalarıdır.  Özellikle pırlanta taşlar ile kombinlenerek tasarlanan safir aksesuarlar büyük bir albeniye sahip modellerdir.

Safir aksesuarlar döneminde kadınların en çok tercih etmiş aldığı ürün gruplarının başında safir bileklik modelleri gelmektedir. Zarif ve şık tasarımları ile kadınları büyüleyen safir bileklik modelleri oldukça değerli parçalardır. Özel günlerde kadınların en şık kıyafetlerini tamamlayan sade ama göz alıcı bir takı olsun istiyorsanız safir bileklik modelleri bunun için en ideal ürünler olacaktır.

Safir Bileklik Koleksiyonları

Yetkin Diamond markası kadınların en çok güven duyduğu ve tercih ettiği pırlanta üreticilerinden birisidir. Firma bünyesinde her biri el işçiliği ile hazırlanan pırlanta ürünlerle birlikte safir taşlarla tasarlanan çok şık mücevherlerde bulunmaktadır. Yetkin Diamond online alışveriş sitesine giriş yaparak safir ve pırlanta taşların karışımından oluşan her biri birbirinden değerli safir bileklik modellerini inceleyebilirsiniz. Bu ürünlere güvenli ödeme yöntemleri ile online olarak satın alabilirsiniz. En hızlı şekilde kargo ile sizlere teslim edilecek bu ürünler garantili ve sertifikalı bir şekilde satışa sunulmaktadır. Online alışveriş sitesindeki görseller ile birebir sizlere teslim edilecek muhteşem ürünleri en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM