Coşkumuz, gururumuz ve umudumuz daim olsun! Coşkumuz, gururumuz ve umudumuz daim olsun!

 Afyon tanıtım grubu gönüllü sivil insiyatif olarak Kadri Canan başkanlığında Nazım bilgili genel sekreter ve Akif çayır Genel koordinatör olarak Afyon ilinin ve ilçelerinin tanıtımı ile STK lar ile ilgili çalışma yapmak üzere bir araya geldiler.

İzmir'de daha önce Bilecik Eskişehir Kütahya Afyon illerinin baş harflerinden oluşan  Oral Büyüksarı tarafından kurulan Beka platformu çalışmalara başlamıştı. Eylül ayında İzmir'de 4 günlük bir festival yapıldı. 2.ayağı olarak Eskişehir'de Kasım ayında çalıştay ve ödül töreni yapıldı 3 olarak da Afyonkarahisar'da Afyon tanıtım grubu ile Beka Platformu bir araya gelerek "köyümüze, kasabamıza yatırım ile geri dönelim sloganı ile çalıştay yapılacak"

Çalıştayın amacı ise Afyonkarahisar ve ilçeleri beldeleri köylerine hemşirelerin ve diğer yatırımcıların kobi'lerin yatırım yapması sağlamak için çalışmalar yapılacak. İlçelere beldelere organize sanayi bölgeleri kurulması ile önderlik yapılarak iş adamlarına yatırımcıya çağrı toplantıları düzenlenecek. Böylece ekonomik kalkınma ve istihdam ile ilgili olarak çalışmalar yapılacak.

Yapılan açıklama şöyle; “İzmir'de 4 aralık günü Beka Platformu ile Afyon tanıtım grubu kurucuları ve Afyonlu STK yöneticileri bir araya gelerek program hakkında bilgiler verdiler. Çalışmaların ilimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyor tüm afyonluları 23 Aralık'ta yapılacak Bu etkinlikte görmek istiyoruz.

Çalıştay sonrası afyonkarahisar'ın tanıtımına katkı sağlayan iş dünyasından sanat spor yerel yönetimler gibi alanlarda kişi kurum ve kuruluşlara ödüller verilecek. Yemekli konser yapılacak ve bu etkinlikten kazanılan gelir ile 100 tane öğrenciye burs verilecek.

Konsere tanınmış sanatçılar Coşkun Sabah Mithat körler ve 9 dil konuşup 16 dilde şarkı söyleyen Leonida TİMUŞ ve Rusya devlet sanatçısı Ahmet ahmetov gibi sanatçılar sahne alacak.”

Editör: Mustafa YILDIRIM