Tepebaşı Belediyesi Yeryüzü Ekoloji Okulu’nda, Eğitim Fakültelerinde eğitim gören üniversite öğrencilerinin katılımı ile düzenlenen Doğa Stajı eğitimleri tamamlandı.

Tepebaşı Belediyesi tarafından kentte yaşayan insanlar ve özellikle çocuklar için deney, gözlem ve eğitim alanları sunmak üzere hizmete açılan Yeryüzü Ekoloji Okulu, faaliyetlerini sürdürüyor.

Dil ve konuşma terapisi merkezi çok sevildi Dil ve konuşma terapisi merkezi çok sevildi

Sakin Okul Eğitim Kültür ve Sanat Derneği iş birliğinde hayata geçirilen merkezde, öğretmen adaylarının, öğrencilerine doğayla ilişkilenmeyi, yeni yüzyılın gerekliliklerini karşılayabilecek bir bakış açısı kazandırmayı, alternatif eğitim metotları hakkında fikir sahibi olmayı ve bunları uygulayabilme becerisini kazandırmak amacıyla düzenlenen Doğa Stajı Eğitimleri tamamlandı.

6 atölye gerçekleştirildi

2024 Yılı Bahar döneminde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Okul Öncesi, Fen Bilimleri ve Sınıf Öğretmenliği öğrencisi 30 öğretmen adayının katıldığı eğitimler, Sakin Okul Derneği gönüllü eğitmenleri tarafından verildi. Doğa Stajı Eğitimleri kapsamında çönge kağıt yapımı, kompost yöntemleri, doğa ve orman uygulamaları, oryantring ve bitkilerden krem yapımı olmak üzere 6 atölye çalışması gerçekleştirildi.

Atölyeye katılan öğrenciler yapıaln atölye çalışmalarından dolayı Tepebaşı Belediyesi’ne ve Sakin Okul Derneği’ne teşekkürlerini iletti.

Editör: Mustafa YILDIRIM