Eskişehir  Odunpazarı bölgesinde AB Erasmus+ projesi yapan Vali Münir Raif Güney İlkokulu; son eğitim ziyaretlerini Çek Cumhuriyetine yapacaklar.
Daha önce koordinatörlüğünü yaptığı proje kapsamında beşer kişilik iki gurup öğretmeni Finlandiya ve İspanyaya uğurlayan Deniz Yıldırım son ziyareti kendilerinin gerçekleştireceğini ifade etti.
Special NeedsChildren (Özel ihtiyaçları olan çocukların Eğitimi) konusunda akademik, bilgi ve görgülerini artırmak üzere Prag da eğitim alacak olan öğretmenler, okul müdürü Mustafa Çalışkan ve Proje koordinatörü Deniz Yıldırım hazırlıklarını tamamladılar.
Proje kapsamında daha fazla öğretmenin yurtdışı tecrübesi yaşayabilmesi için proje kapsamında katılımcı diğer öğretmenlerinde fedakarlıkları sayesinde şartları zorladıklarını ifade eden Proje Koordinatörü Deniz Yıldırım “Yurt dışına daha önce İspanya-Barcelona ve Finlandiya-Helsinki ekipleri ziyaretlerini tamamlamış ve yurtdışı ve ülkemizdeki eğitimi karşılaştırma şansı bulmuşlardı. Ayrıca yurtdışından edindiği izlenim ve bilgileri ülkemizde şehrimizde ve okulumuzda uygulayabilecek olan öğretmenler; eğitimde kaliteyi artırabileceklerdir” dedi.
 
Editör: TE Bilişim