Çocuk korosu dinleyicilerden tam not aldı Çocuk korosu dinleyicilerden tam not aldı

Sağlık çalışanlarından oluşan tiyatro kulübü yüzleri güldürdü. Program başlangıcında konuşmasını yapan Esçad Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Öcal : “Etkinliğimize başlamadan sizlere çok kısa ESÇAD kimdir, ne iş yapar, neler yaptı, hedefi nedir birazcık bahsetmek istiyorum.

ESÇAD 27.7.2018 tarihinde ; sağlık çalışanları arasındaki ben düşüncesini biz yapmayı hedefleyerek kuruldu.

Sağlık çalışanlarını ; 39 meslek gurubu ile ; doktoru,hemşiresi,laborantı,eczacısı,teknisyeni ,personeli ile bir zincirin tüm halkalarını bir araya getirmek, ayrıştırmadan tek çatı altında toplamak,

Sağlık çalışanları arasında her türlü ayrımcılıktan ve siyasetten uzak durarak, çeşitli sosyo- kültürel, bilimsel ve sportif faaliyetler aracılığı ile kaynaşma, yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak, aynı zamanda sağlık alanındaki yenilikleri de takip eden mutlu sağlık çalışanları oluşturmayı hedeflemiştir.

2018’den bu yana burs verdiğimiz  önceliği sağlık çalışanı  evladı yetim  çocuklarımız ile, covidden vefat eden sağlık çalışanlarının çocuklarına TEV ile birlikte oluşturduğumuz ‘TEV KORONA KAHRAMANLARINA VEFA FONU ‘ile , koromuz, tiyatro ve spor kulübümüz, yayınladığımız ve yazdığımız makalelerimiz, gezilerimiz, sosyal sorumluluk projelerimiz, kamu bilinçlendirme eğitim çalışmalarımız  ile birlikteliğimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Tiyatro kulübümüz mesleki birlikteliğin önemini oyunları ile bir daha vurguladı ve giderek artan sağlık çalışanlarına şiddete daha ağır cezalarla yaptırım uygulanmasına,  toplumsal olarak empati ve hoşgörünün önemine dikkat çekti.

Sağlıklı günlerde yeniden bir arada olalım diyoruz” dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM