Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası, Bodrum Kaymakamlığı, Milas Kaymakamlığı, Bodrum Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Bodrum Gazeteciler Cemiyeti ve Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle, Karya Otomobil Spor Kulübü (KAROSK) ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen ve iki gün süren şampiyona Milas ve Bodrum ilçesinde belirlenen parkurlarda hafta sonu yapıldı.

Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 3. ayağına katılan Eskişehirli sporcular Evren Olcay ve Yenal Kaya ikilisi kategorilerinde 2. olurken genel klasmanda ise yarışı 4. olarak tamamladılar. 

Süper Lig maçları Eskişehir'de oynanabilir Süper Lig maçları Eskişehir'de oynanabilir

Yarışlardaki 12 özel etabın 4’ünde Best Time yapan ikili, 19 Mayıs’ta Bursa’da düzenlenecek olan 4. ayak öncesi iddialarını ortaya koydular.

Ralli pilotu Evren Olcay yaptığı açıklamada, “Eskişehir’in adını şampiyonada en iyi şekilde duyurmaya çalışıyoruz. Amacımız Bursa’da düzenlenen 4. ayakta da yeni bir başarı elde etmek. Bunun için çok çalıştık. Ben ve yardımcı pilotum kazanmak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz.”dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM