Eskişehirspor kaç kupa kazandı, Avrupa’da ne yaptı? Eskişehirspor kaç kupa kazandı, Avrupa’da ne yaptı?

Toplantıya Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç yurt dışında olduğu için katılmadı. Yerine Erdal Şahbaz katılım gösterdi. Toplantıya eski başkan ve yöneticilerin yanı sıra Ak Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, CHP Eskişehir Milletvekilleri Jale Nur Süllü, Utku Çakırözer, Ak Parti İl Başkanı Gürkan Albayrak, CHP İl Başkanı Talat Yalaz, MHP İl Başkanı İsmail Candemir de katılım gösterdi. Toplantı sonrası açıklama yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt şunları söyledi; “

Büyükşehir, Odunpazarı ve Tepebaşı Belediye Başkanlarının daveti üzerine Eskişehirspor’un kurtuluşu için bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantı 3 saat sürdü.

Temel amacımız Eskişehirspor’un nasıl kurtulacağı idi. Birlik beraberlik içinde çok güzel bir toplantı gerçekleştirdik. Olumsuz bir dil kullanılmadı. Kimse kimseyi suçlamadı. Bir üst kurul kurulmasına karar verildi. Mevcut belediye başkanları, eski başkanlar sayın valiye giderek konuşmalarımızı gerçekleştireceğiz. Sonrada Eskişehir’deki büyük odalarını ziyaret ettikten sonra Eskişehirspor’un önümüzdeki sezon bir üst lige çıkması ve şirketleşmeyle beraber düzgün bir işletme haline dönüştürülmesi için çalışmalara başlama kararı aldık”dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM